Til toppen

Mibrasa

Til alle tider har mennesker har brukt åpen ild til matlaging. I moderne tid har flere kulturer grilling som en sental del av sitt kjøkken, ikke minst landende rundt Middelhavet. Det er denne tradisjonen spanske Mibrasa bygger på. Mibrasa er et ungt familiedrevet firma som vektlegger kvalitet og robusthet i produksjonene sin. Deres kullgriller er utviklet i samarbeid med kokker for å tilfredsstille de kravene som møtes. Resultatet er griller som leveres over hele verden til kokker som ønsker den autentiske grillsmaken.

Kontakt oss

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Mibrasa-produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Finn din nærmeste kontaktperson eller avdelingskontor

 

Hjemmeside

Mibrasa har gode og innholdsrike nettsider. Her finner du ytterligere informasjon om alle produktseriene som er tilgjengelig fra Miele. Finner du noe  som ikke er i vårt sortiment? Det kan vi selvfølgelig skaffe!

Besøk hjemmesiden til Mibrasa

Produktserier

Selv om Mibrasa har røtter i Spania er produktene deres inspirert av grillteknikker fra alle verdenshjørner. Resultatet er ulike produktserier som er tilpasset ulike behov, men som alle er allsidige og har muligheter for ulike grillteknikker.

►  Se brosjyre

Mibrasa Robatayaki

Inspirert av den Japanske grillstilen Robatayaki, hvor kokken gjerne tilbereder maten og viser ferdighetene foran gjestene. Mibrasa Robatayaki er derfor en grill som både ser bra ut og er fuksjonell. Dette er en åpen kullgrill med flere rister i ulike nivåer. Nederst får du direkte varme, mens høyere opp mer indirekte varme. Det øverste nivået brukes til å holde maten varm frem til servering. Dette er en ypperlig grill til grilling av kjøtt, fisk, sjømat og grønnsaker. Den og gir en lett røkt aroma og smak, og det er mulig å bruke en rekke ulike grillteknikker.

Finnes i ulike størrelser, og mulighet for diverse tilbehør som Teppanyaki-plater og grillspyd. I tillegg finnes Rabata Beast, en ekstra stor variant for ekstra stor produksjon.


Mibrasa Hibachi

Mibrasa Hibachi er en serie med bærbare kullgriller, beregnet for å stå på bodet. Hibachi er en japansk grillstil der maten tilberedes på en liten bærbar kullgrill. Denne matlagingsteknikken forvandler et måltid til en interaktiv kulinarisk opplevelse. Mibrasa Hibachi har et elegant og funksjonelt design, laget av høykvalitets stål. Denne klompakte grillen er ideell for alle typer produkter: kjøtt, fisk og grønnsaker. Fantasien og kreativiteten til kokken med Mibrasa Hibachi kjenner ingen grenser!

Tilgjengelig i tre størrelser: Modell MH150 passer for 1-2 personer, MH300 for 3-4 personer, og MH300 Plus for 4-8 personer.


Mibrasa Parrilla

Matlaging under åpen flamme er kanskje den mest grunnleggende formen for matlaging, men Mibrasa Parrilla kombinerer dette grunnleggende med ny teknologi og innovasjon.

Grillen er praktisk og brukervennlig, med en ergonomisk utforming hvor hver funksjon er gjennomtenkt. Mibrasa Parrilla gir maksimal allsidighet med en omfattende kokeoverflate og toppmoderne løftesystem hengt over åpen ild. Løftesystemet lar deg kontrollere grillen over bålet for å variere tilberedningsteknikkene dine, og oppnå det optimale resultatet. Parrilla er bygget med kvalitetsstål som gir styrke og holdbarhet. Basen er foret med ildfast murstein for å sikre maksimal varmeeffektivitet og motstand mot ren brann.  

Mibrasa Parrilla er den ultimate grillmaskinen for hver kokk!


Mibrasa HMB

Mibrasa HMB er en lukket kullgrill. Kullgrillsovnen er designet slik at du kan kontrollere luftstrømmen gjennom grillen for å regulere intensiteten på glørne med stor nøyaktighet. Det er en svært effektiv måte å tilberede mat på, som kutter ned mengden kull som trengs. Med Mibrasa kullgrillsovnene kan du tilberede alle typer mat, beholde deres naturlige smaker samtidig som du skaper din egen unike smak. Mibrasa kullgrillsovnene finnes også i HOT-modell som utnytter overskuddsvarme til varmeskuffer og varmestativ som gjør det mulig å tilberede på flere ulike varmenivåer samtidig.

Det finnes et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter og tilbehør som lar deg tilpasse Mibrasa-ovnen din til dine behov. Du kan få ovnene med varmeplate, ulike stativer: underskap med/uten varme og med ventilasjonshette. I tillegg finnes de med ulike farger.

 


Mibrasa i praksis

Mibrasa i praksis

Hekkan Burger har som mål å lage skikkelig digg burger. For å få den ordentlig digge smaken griller de på Mibrasa HMB.

Les mer

  Smarte løsninger

Mibrasa byr på praktisk og smarte løsninger som gir mening i et profesjonelt kjøkken.

  • Solid byggekvalitet i stål av høy kvalitet
  • Mulighet for å grille tilpasse til ulike grillteknikker
  • Mulighet for å utnytte overskuddsvarme til ulike grilltemperaturer eller holde maten varm
  • Inspirert av grilltradisjoner fra ulike verdenshjørner
  • Smarte funksjonelle løsninger

 Service

Enkel konstruksjon uten elektronikk gjør Mibrasa til svært holdbare griller. Skulle derimot uhellet være ute kan vi heldigvis hjelpe deg! Vi har egne serviceteknikere som kan gjennomfører reparasjoner, i tillegg finnes det en mengde tilbehør og reservedeler tilgjengelig.

Nedlastinger

På Mibrasas nettsider finner du full oversikt over brosjyrer, datablader og manualer som er tilgjengelig for nedlasting.

Gå til Mibrasas nedlastingssenter


Utforsk produktutvalget

Sorter etter:
Nyhet

Mibrasa Robatayaki åpen grill RM 115

995RM115
Nyhet

Mibrasa Robatayaki åpen grill RM SE 60

995RMSE60
Nyhet

Mibrasa Robatayaki åpen grill RM SE 115

995RMSE115
Nyhet

Mibrasa Robatayaki åpen grill RM 80

995RM80
Nyhet

Mibrasa Robatayaki åpen grill RM 60

995RM60
Nyhet

Mibrasa bærbar grill Hibachi MH 150 150x150x140mm

995HIBACHIMIBRAS00
Nyhet

Mibrasa bærbar grill Hibachi MH300 Plus dim: 300x300x140mm

995HIBACHIMIBRAS0
Nyhet

Mibrasa Parrilla GMB 200 åpen grill dim: 2077x900x1155mm

995GMB200
Nyhet

Mibrasa Parrilla GMB 160 dim: 1637x901x1155mm

995GMB160
Nyhet

Mibrasa Parrilla GMB 100 åpen grill dim: 1127x901x1155mm

995GMB100
Nyhet

Mibrasa Robatayaki åpen grill RM SE 80

955RMSE80