Til toppen

Kaffemaskiner

Stort spekter av kaffemaskiner

Enten det er en kolbetrakter til kontor, containertrakter til en kantine, espressomaskin til kaffebaren eller en helautomatiske kaffemaskin som skal betjene hundrevis av ansatte. Valg av korrekt kaffemaskin i tillegg til selve kaffen spiller en svært viktig rolle i tilberedningen av en deilig kopp kaffe. Vi hjelper deg til å finne korrekt kaffemaskin for ditt behov.

Kontakt oss så bistår vi deg!


Kolbetrakter

Utvalget av maskiner gjør det mulig å servere deilig fersk kaffe på en rask og enkel måte hvor som helst. Rustfritt stål i kombinasjon med materiale i sort betoning fremhever det moderne design. Det finnes tre serier med kolbetrakter: Mondo uten vanntilkobling, Matic med vanntilkobling samt TH-serien (trakter direkte i pumpetermos på en rask og enkel måte). Mondo og Matic fås også i twin-utgave med 2 trakteenheter. 

Les mer om kolbetraktere her


Containertraktere

Trenger du store mengder kaffe? Raskt og fersk? Da er containertraktere fra Bravilor Bonamat løsningen. Ideel for hektiske øyeblikk som for eks. kantiner, pauser ved teateret eller kaffeservering ved sykehus.

Les mer om containtertraktere her


Helautomatiske kaffemaskiner

Vi har helautomatiske kaffemaskiner. Maskiner som er perfekt for bruk i frokost- og lunsjservering, samt konferanse. Egner seg godt for selvbetjening. Med stor kapasitet. Kontakt oss så bistår vi med korrekt kaffemaskin!


Friskbryggere

Nykvernede kaffebønner er grunnlaget for den beste kaffe. Med avanserte teknikk blir smaken og kvaliteten i fresh brew-automaten optimal. Maskinene er brukervennlig med enkelt vedlikehold. Enkelte modeller kan også fås med myntinnkast.

Les mer om friskbryggere.


Espressomaskiner

Vi kan tilby kraftige, robuste og driftssikre espressomaskiner med store boilere. De er gode å jobbe med hver eneste dag.  Perfekt for bruk i kaffebarer. Kommer i flere utførelser.

Kontakt oss så bistår vi deg i valg av espressomaskin!