Skip to main content
Til toppen

Prosjekter

Norrøna Storkjøkken er en totalleverandør som leverer stort og smått utstyr til kjøkken og bespisning. I tillegg leverer vi vaskeriløsninger, og er spesialister på kjøkken og vaskeri til offshore og maritime prosjekter. Men vi er også så mye mer!

Vi leverer nemlig ikke bare utstyr, vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra idé til fiks ferdig kjøkken. Våre dyktige medarbeidere har selv jobbet på kjøkkenet, og vet nøyaktig hvor skoen trykker. Det gjør at de forstår de utfordringene du har, og hvilke løsninger som er praktiske i hverdagen. 

For vår del er ikke jobben gjort når kjøkkenet er montert. Vi vet at det enda er litt som gjenstår. Derfor kan vi bistå med opplæring på nytt utstyr, og hjelpe deg i gang. I tillegg har vi en dyktig service-avdeling som gjennomfører vedlikehold, og sikrer mest mulig driftstid, og lang levetid på investeringene dine.

Vi liker å kalle det kjøkken fra A til Å!

►  Kontakt oss  ►  Les mer om våre tjenester 

Her er et utvalg av bransjene vi opererer innenfor. Gå inn på de enkelte kategoriene under og se oversikt over konkrete prosjekter vi har levert med bilder, og mer informasjon.


Lenker
Min side