Til toppen

Victorinox 7.6070 tynn skreller i rustfritt stål

Produktnummer: P50911303
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Skreller tynn rustfri. Mål: 10,5cm. Uskreller/potetskreller.

Potetskreller/pendelskreller i retrodesign som skreller raskt og effektivt. Det roterende doble bladet gjør den svært fleksibel og anvendelig. Enkel å rengjøre, rustfritt stål – en klassiker. Victorinox sine produkter har livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil. Victorinox er et gammelt kvalitetsmerke på kniver fra Sveits. Det begynte med de verdensberømte “Swiss Army Knives” og produserte etterhvert kniver både til profesjonellt bruk og til “hobby kokker”. Victorinox har fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon.

Ta vare på kniven din

Rengjøring:
Ved rengjøring i oppvaskmaskin risikerer du at kniven blir sløv, får rust- eller syreskader. Vi anbefaler derfor å vaske kniven for hånd. Vask, skyll og tørk kniven grundig etter bruk, spesielt etter bruk av meget syreholdige matvarer.
Har kniven treskaft? Dersom treskaftet begynner å bli falmet – gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny.

Oppbevaring:
For å unngå at knivene mister sin skarphet, bør de oppbevares på riktig måte. Vi anbefaler å oppbevare kniven i en knivblokk eller på magnetlist. Knivene bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen.