Til toppen

Koke-og stekeutstyr

Kokegryter 40-500L

Vi leverer kokegryter fra den danske kvalitetsleverandøren Jøni. Alt fra enkle gryter til mer avanserte gryter med integert røreverk. Kokegrytene er konstruert med  fokus på enkel og ergonomisk betjening, hygiene, driftssikkerhet og lang levetid. 

Se mer om kokegryter her


Stekepanne

Tippstekepannen InoPa er hygienisk og har panne i rustfritt stål. Har enkel rengjøring og jevn varmefordeling. Finnes i tre ulike str.  Dybde 90 og 120mm. Trinnløs og termostatisk varmeregulering.

Se stekepanner her


Komfyr, koketopp og kokebord

Vi har et stort utvalg vårt av  komfyrer, koketopper og kokebord for storkjøkken - velg mellom elektrisk og gass, for induksjon eller kjeramisk. Vi har flere forskjellige størelser samt ulike utførelser. 

Komfyr   Koketopp   Kokebord


Kokekrakk

Når det behøves ekstra kapasitet på kjøkkenet, eller til store gryter som ikke kan brukes på vanlige kokebord. Robust og velegnet til hard bruk.

Se kokekrakker her

Pastakoker

Pastakoker kan raskt og enkelt tilberede forskjellige typer pasta. De egner seg godt for restauranter og serveringssteder, og bidrar til at produksjonen går raskere. Velg mellom gass og elektrisk, vegghengt, på ben eller koketopp.

Se pastakokere her


image

Etne omsorgssenter

 

Produksjonsskjøkken på Etne omsorgssenter, levert av Norrøna Storkjøkken Haugesund august 2018 med kokegryter og stekepanne fra Jøni.