Til toppen

Tunnelmaskin

Bestselgeren på det norske markedet
CN- serien er bestselger av tunnelmaskiner for kurver. Det store utvalg i modellvarianter med forskjellig kapasitet og utstyr dekker de fleste og vanligste behov for oppvaskløsninger med kurvtunnelmaskiner i det norske storkjøkkenmarkedet. Den maksimale kapasiteten målt i kurver per time er fra 120 (80 ihht DIN 10510) på den minste modellen CN-A og 320 (210 ihht DIN 10510) på CN-E-S-A-A som er den største. CN-A har kun en hovedvasktank og ingen forvasktank og er 1350 mm i lang i benkmål. CN-E-S-A-A har en liten og en stor forvasktank og to hovedvasktanker og bygger 4100 mm i benkmål uten tørkesone. Mellom disse to ytterpunktene kan Hobart tilby 7 modeller med et stort spekter av tilleggsutstyr for å kunne imøtekomme kundenes spesifikke behov.

Ren oppvask med Power Wash
Power Wash-systemet i hver oppvasksone består av seks vaskearmsrør oppe og fem nede. Flere vaskearmsrør gir lengre aktiv oppvasktid, samtidig som vannet når ut i alle hjørner. Resultatet blir akkurat som du kan forvente deg av en Hobart oppvaskmaskin, perfekt og hygienisk rent.

Hovedvask og forvasksoner
Hver av de tre oppvasksonene på Hobarts tunnemaskiner, forvask, hovedvask og trippel slutskylling utmerker seg hver og en gjennom sin effektivitet og funksjon. Avhengig av modell kan Hobart tunnelmaskiner  utstyres med ulike forvasksoner.

Miljøengasjement
En trippel sluttskylling medvirker til en besparing av vannforbruket på ca. 50% sammenliknet med oppvaskmaskiner som kun har enkel sluttskylling. Smart energigjenvinning, autotimer og effektiv varmegjenvinning er også standardutstyr på PROFF CN serien. Med et modifisert sluttskyllesystem er vannforbruket ytterligere redusert til under 200 liter/time.