Til toppen

Kokegryte

Vi kan levere alt fra enkle kokegryter til mer avanserte kokegryter med integrert røreverk.  Felles for hele sortimentet er kokegryter av meget høy kvalitet. Vi har også mobile modeller som kan settes bort når de ikke er i bruk. Gryter kan leveres med 600 mm tipphøyde og med effektiv nedkjøling. Kokegryter kommer i  størrelser fra 40-500L. 


Justerbart betjeningspanel

Panelet står i arbeidshøyde og kan lett leses av bruker. Betjeningpanlet kan justeres  slik at den vender inn mot gryten. Brukeren er dermed ikke i tvil om hvilken betjeningspanel som tilhører gryten. Det sikrer enkel og rask drift. 

image

Integrert røreverk

Integrert røreverk i gryten sparer både krefter og tid, dels fordi omrøring kan foregå automatisk, men også fordi omrøring forenkler tilberedningen av mange retter. Når integrert røreverk benyttes så er lokket lukket, det sparere store mengder damp fra å komme ut i kjøkkenet samt energi. Rørverktøyets skrape reduserer også risikoen for at maten brenner fast og forenkler rengjøringen.


Liter markeringer og tapping

Gryten har litermarkeringer som er etset i grytens overflate. Vannpåfylling i gryten foretas fra en dryppfri tut, som monteres på søylen. Det sikrer kort vei fra tilslutning til tapping, så vannet er frisk og kaldt.

Solid struktur

De kraftige platene som ble brukt i grytekroppen samt forsterkninger i grytens bunn og rundt akslene gjør gryten stabil i alle situasjoner. Både gryte og søyler er konstruert i rustfritt stål. I tillegg er innergryten fremstilt av syrefast stål.

Rask oppvarming

En patentert konstruksjon av dampgeneratoren gjør det mulig å jobbe med en liten mengde vann rundt varmeelementer. Dette gir raskere oppvarming og reaksjonstid samtidig som en reduserer energiforbruket.


Lav overflatetemperatur

Alle Jøni kokegryter er godt isolerte på yttersiden, noe som gjør dem sikrere i bruk samt gir et bedre arbeidsmiljø rundt gryten. De er også mer energibesparende sammenlignet med uisolerte gryter.

Waterlevel 

WaterLevelAutomatic sikrer riktig vannstand i grytens dampgenerator. Dermed unngås tørrkoking. WaterLevelAutomatic fungerer uansett vannkvalitet. På gryter med automatisk kjøling gjenopprett riktig vannstand i dampgeneratoren automatisk etter avsluttet kjøling.

Stor helletut

Alle gryter er utstyrt med en stor helletut slik at gryten alltid kan tømmes trygt. I tillegg kan sil-plate eller en helleplate brukes for videre hjelp.


 

Easy og EasyMix 40-300L

Disse modeller er enkle kokegryter med eller uten integreret røreverk. De foretrekkes i kjøkkener med et moderat behov for koking og omrøring.


Multi og MultiMix-serien fra 40-500L

Disse seriene er avanserte kokegryter med eller uten integrert rørverk. De utmerker seg ved å ha mange størrelser, stor fleksibilitet og et omfattende utvalg av tilbehør. Kokegrytene benyttes der det er et stort behov for koking og omrøring.

Brosjyrer

Brosjyre Jøni Multi serien
Last ned
Brosjyre Jøni Easy serien
Last ned