Til toppen

Gryter og panner

Vi fører kjente merker som bl.a Scanpan, Le Creuset og Skeppshult. Hvilken gryte du behøver er avhengig av hva du skal bruke den til. Vi kan tilby gryte med tappekran, blåskjellgryte, aluminiumskjeler, sautekjeler og mye mer. Se alle produktene nederst, eller velg i menyen til venstre.


ScanPan

SCANPAN produserer gryter i toppkvalitet av de beste materialer. Her finner du gryter til induksjon, gass og alle andre komfyrer. SCANPAN gryter er ovnfaste opp til 260 °C. Velg gryte og panne etter behov, etter størrelse, med eller uten non-stick. Bunnen sikrer jevn varmefordeling.

►  Se produkter fra ScanPan


Skeppshult

Støpejernsprodukter: Grytene og pannene fra Skeppshult har en naturlig non-stick overflate som blir bedre ved bruk, og som kan brukes på alle varmekilder, inkludert ild.

►  Se produkter fra Skeppshult


Le Creuset

Klassiker på kjøkkenet! Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene til matlaging, da varmen fordeles jevnt og ensartet i gryten. Dette gjør den ideell til f.eks. langkokte retter eller grytebrød. Støpejernsgryten holder seg varm lenge etter at du slår av varmen, noe som gir mulighet for energivennlig matlaging. Støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både grill, ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.

►  Se produkter fra LeCreuset