Til toppen

Giesser

Giesser kvalitetskniver

Vi har et stort utvalg av Giesserkniver. Se vårt utvalg av utbeiningskniver, flåkniver, håndsager, filetkniver, konditorkniver, kokkekniver og tilbehør. Knivene er utformet slik at overgangen mellom knivblad og håndtak sørger for at kniven er hygienisk og lett å rengjøre. De tåler vask i storhusholdning.

Håndtak

Giesser knivene er ergonomisk utformet, og håndtakene har et godt grep. Knivene imøtekommer internasjonale standarder og reguleringer på utforming. Fargekoordinerte håndtak hjelper å holde god hygiene på kjøkkenet.

Knivblad

Bladene er kuttet fra førsteklasses krommolybden stål. Desto jevnere bladet er, jo bedre holder kanten på skarpheten. Filingen av bladenegjøres i en automatisk og presis prosess.

Vedlikehold av kniver

Kniver er et presisjonsverktøy som bør behandles med omtanke. Les hvordan knivene bør behandles for å bevare skarpeten lengst mulig!

Knivoppbevaring

Oppbevar kniven i en knivblokk eller på magnetlist. Knivene bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen.

Knivsliping

En skarp kniv er kokkens beste redskap. En skarp kniv er et av de viktigste redskapene på kjøkkenet, og gjør jobben mye enklere. Se vår slipeguide!

Samsvarserklæring Giesser
Last ned