Til toppen

Hardanger Bestikk

- Norsk kvalitetsbestikk

Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken, men gjør stas på hele selskapet. Hardanger Bestikk-produktene har utvidede serier som er tilpasset ulike anledninger og ulike typer mat. Disse er perfekte å samle på litt etter litt, de er flotte gaver, og gjør at du kan dekke nydelige bord både til hverdags og til fest hele året.

Rustfritt stål

Hardanger Bestikk er Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Alle bestikkene leveres i 18/10 rusfritt stål. Bestikkene er høyglanspolert og varmebehandlet, etter at de har gått gjennom syv kvalitetssjekkpunkter. Det tåler industrivaskemaskin med temperaturer på opptil 90°C. Bestikkene har polerte tinder både i overganger og hele innsiden av hygieniske årsaker.

Garanti

Som eneste bestikkleverandør i bransjen har Hardanger Bestikk 10 års garanti på alle produkter. Dette kan tas som utgangspunkt, men forventet levetid er mye lenger. Bestikkene blir produsert på et av verdens mest moderne anlegg for stålproduksjon hvor miljø har stort fokus.

Hardangerbestikk har god ergonomi og gripeevne.


Sorter