Til toppen

Hvilket EGG pirrer din nyskjerrighet?

Big Green Egg utmerker seg som det mest allsidige grill- og utendørsmatlaginsproduktet på markedet, med flere muligheter enn alle andre standardkomfyrer til sammen. Fra appetittvekkere til forretter til desserter. Big Green Egg kommer til å overgå alle dine forventninger for kulinær perfeksjon... og siden man kan velge mellom forskjellige størrelser finnes det et Big Green Egg som passer til alle slags livsstiler!

Allsidig

Med 7 forskjellige modeller finnes det et Big Green Egg for enhver livsstil og anledning. I hagen, på terrassen eller på steder der det skjer: med et EGG kan du nyte de lekreste smaker året rundt! Den praktiske søte og minste i serien - Mini - er designet for balkonger, reiser med bobil, i båten eller på bordet. De litt større og romsligere modellene Small eller Medium er utmerket for et grillparty på plenen eller terrassen. X Large og XX-Large er store modeller som passer dem som virkelig vil ha noe ekstra!

Trenger du et Big Green Egg Large, eller passer Big Green Egg Medium bedre til dine behov? Sammenlign modellene når det gjelder diameter, stekeoverflate og høyde.

Sorter

Mibrasa bærbar grill Hibachi MH300 Plus dim: 300x300x140mm

995HIBACHIMIBRAS0

Mibrasa bærbar grill Hibachi MH 150 150x150x140mm

995HIBACHIMIBRAS00

Big Green Egg Mini kullgrill

725ALGE1

Big Green Egg MiniMax inkl stativ

725AMXHD1

Big Green Egg Small kullgrill

725ASHD1

Big Green Egg Medium kullgrill

725AMHD1

Big Green Egg Large kullgrill

725ALHD1

Big Green Egg XLarge kullgrill

725AXLHD1

Big Green Egg 2XL kullgrill

725AXXLHD1