Til toppen

Mikser

Varimixer Teddy 5L mikser

En sterk, profesjonell 5-liters mikser for små daglige oppgaver i bakeri eller kjøkken. Smart dansk design med fokus på ergonomi, hygiene og enkel rengjøring, og kvaliteten til å håndtere hardt arbeid, år etter år. Få fri frakt ved å kjøpe direkte i webshopen, gjelder både privat og bedrift.

 

TEDDY er støysvak proff mikser. Med en spesialutviklet, kraftig motor, som i motsetning til de fleste andre små miksere, også kan blande tunge  ingredienser med svært lave hastigheter.

Hastigheten styres kontinuerlig fra maskinens eneste kontrollknapp. Knappen er kontinuerlig slik at TEDDY kan betjenes fra begge sider og med både høyre og venstre hånd. TEDDY er laget av støpt aluminium uten eksterne skruer og åpninger. Alle kanter og hjørner er avrundet, så det er lett å rengjøre mikseren med en klut.

TEDDY leveres med en 5 liter blandebolle av rustfritt stål med et lokk, en visp med 2,5 mm tykke ståltråder, en spatel og en spesielt utformet krok, noe som gjør at deigen eltes  optimalt. Alt tilbehør er rustfritt stål og tåler maskinvask. Fås i fargene hvitt, sort og rød. Velg din Teddy farge for å lese mer.


Teddy 5L hvit mikser komplett u/hjelpetr220-240V 50-60Hz 1-f

825TEDDY02